Welkom op onze websites!

Aandachtspunten bij het debuggen van Stage Professional Audio

Het debuggen van sound engineering moet met een serieuze en verantwoordelijke houding worden behandeld. Pas als het ontwerp, de constructie, de systeemstructuur en de prestaties van de podiumgeluidsapparatuur volledig zijn begrepen, kan een beter debugging-resultaat worden verkregen. Voor algemeen foutopsporingswerk komt dit vaak voor. Hier introduceren we een paar technische links waar u op moet letten bij het debuggen, ter referentie.
①Vóór de professionele audio-debugging, moeten we de systeemstructuur en de prestaties van de apparatuur zorgvuldig begrijpen, want alleen als we een uitgebreid begrip hebben van het systeem en de apparatuur, kunnen we een haalbaar debugging-plan formuleren op basis van de werkelijke situatie, en dan kunnen we inschatten wat kan gebeuren tijdens het debuggen. Anders, als u de systeem- en apparatuuromstandigheden niet begrijpt en niet bekend bent met blinde foutopsporing, zal het resultaat zeker niet ideaal zijn. Vooral voor sommige nieuwe en speciale apparatuur die we zelden gebruiken in de algemene techniek, moeten we de principes, prestaties en bedieningsmethoden zorgvuldig bestuderen vóór installatie en inbedrijfstelling.
②Vóór de professionele audio-debugging is het noodzakelijk om een ​​uitgebreide inspectie van de systeem- en apparatuurinstellingen uit te voeren. Omdat het installatie- en stand-alone inspectieproces en de focus van systeemdebugging immers verschillend zijn, is de instelling van apparatuur vaak willekeurig. Voorafgaand aan het debuggen kunnen enkele belangrijke instellingsknoppen totaal anders zijn geweest dan de werkelijke vereisten, dus een uitgebreide inspectie is noodzakelijk. Indien nodig houdt u best de instellingen van elk apparaat bij.
③Bij het debuggen van professionele audio, moet de bijbehorende debugging-methode worden toegepast in overeenstemming met de kenmerken van het systeem. Omdat de systeemindexvereisten van audio- en lichttechniek anders kunnen zijn en de betrokken apparatuur niet hetzelfde is, zal het resultaat zeker niet ideaal zijn als u blindelings debugt volgens de algemene technische debuggingmethode. Bijvoorbeeld: een geluidssysteem zonder feedbackonderdrukker, als u tijdens het debuggen niet naar het ontwerpresultaat verwijst, alleen vertrouwt op langdurige high-gain geluidsversterking om het feedbackpunt te vinden, kan dit schade aan de luidspreker veroorzaken.


Posttijd: 12 oktober-2021